Ktore je lepsie na lov v 7x65R Sako Hamerhead alebo Norma Vulkan.Dik.
Jagerko, to máš Norma Nosler Partition v kalibri 7X65R? Lebo v katalógu som ich nevidel. asi prebíjaš, že?
Ja som v kalibri 7×64 používal sako hamerhid,je to výborne strelivo, teraz používam normu plastspets a sa mi zdá že norma je o niečo lepšia neznehodnocuje tak divinu ale výkonovo sú rovnaké.
No ja osobne pouzivam Norma Nosler Partition a som maximalne spokojny. Dostal som 3 krabicky do daru tak preto inak pouzivam S&B poloplast a tak isto spokojnost takze moj nazor je ten ze ak mas dobre nastrelenu pusku tak zalezi len na tom co je za puskou:-) Chybil som s normou aj s bellotom.
Mino či dáš Sako Hamerhead, alebo od RWS EVO či od Norma Vulkán, je jedno pre čo sa rozhodneš nič nepokaziš lebo sú to ozaj špičky v dannom kalibre. Kúp čo sa ti osobne najviac páči.
Ahojte.Používam do 30-06 S/B náboje Exergy 11,7 g,je to nová strela bez podielu oloveného jádra,strela s dutinkou uzavrenou hliníkovou špičkou.20 Ks nábojov stojí 32 euro.alebo používám tiež strelivo od Sellier & Bellot - PTS 11,7g Strela s oloveným jádrom je prekryta zpevňujícím pláštom a je zakončena polymerovým hrotom,20ks stojí 30 euro,nakupujem náboje v ČR na Slovensku je cena tejto kategórie nábojov o poznanie vyšia.Já som spokojný a to nepoužívam ani Normu ani Sako.Veľa štastia vo výbere nábojov.
No hej, výber je slušný, ale aké sú najlepšie? :)) sedmičkári poraďte.
Každopadne je do 7x65R vyber streliva velmi velmi slušný.
S tym EVO-m,by som si nebol taky isty, stiwi.
od Vulkana je lepší Oryx, ale špička ladovca je RWS EVOLUTION
miko to vystihol.Pozri si aj ine znacky.10,5g TIG teda ID od RWS je super.Mne sa v 7x65R osvedcil na diviaky.
Určite by som isiel do toho SAKA je to parada...
ani jednou nič nepokazíš, vždy to bude lepsie ako Sellier & Bellot :D