dnes je piatok,  18. máj 2012,  meniny má Viola,  počet dní do splnu: ,  dnes východ slnka: 05:05,  dnes západ slnka: 20:20

Vzájomné osočovanie a nadávanie na stránke. Ako to zastaviť? - diskusia

autor: admin
pridané: 16.2.2010 14:57
Ako ukončiť vzájomné spory na stránke? Čo spraviť aby ste sa navzájom prestali osočovať a nadávať jeden na druhého? Myslím príspevky v diskusii a pod fotografiami.
To naozaj chcete aby som vás obmedzoval a každý kto bude niekoho bezdôvodne urážať aby dostal BANN na nejaký mesiac na ukľudnenie? Skúste to prosím zabrzdiť aby som takéto úkony nemusel riešiť. Ďakujem za pochopenie.
počet zobrazení: 4 258
počet hlasov: 8
okruh tém: LovuZdar.sk

komentáre

zobrazené 1-40 z 396 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
Edu, 27.2.2012 o 21:17

lrentka neboj vždy sa pridá i tretí minimálne .

lrentka, 27.2.2012 o 21:06

Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět (Jan Werich). Horšie je, ked bojujú medzi sebou dvaja blbci, to je niekedy forum LZ.

Edu, 27.2.2012 o 19:36

Kepler neboj sa o priateľku . Ale cením si že máš silné sociálne cítenie :-D

Kepler, 27.2.2012 o 19:33

Ja sa skôr bojím o tu priateľku :DDD ,že mamonár :DDDD

Edu, 27.2.2012 o 19:29

Kepler nemám ,ženu mám však priateľku o 24 rokov mladšiu a mercedes jej vyhovuje . Žiaden strach o môj život a životnú úroveň sa naozaj nemusíš obávať . Mám aj chleba dosť aj zemiakov len mrazák mám iba 20 litrový . Mne však bohato postačuje . Nie som mamonár .

Kepler, 27.2.2012 o 19:06

Edu: to je spôsobené tým ,že nemáš ženu ,nečudujem sa keď si sa k nej takto správal ako tu na LZ.sk ,že ťa nechala :DDD alebo jej nebol dobrý ten starý Mercedes ? ,alebo tiger ? :DDD

357AS, 27.2.2012 o 17:30

:-DDD

Edu, 27.2.2012 o 17:11

rastob ja do revíru chodím ako i do prírody .Žiadnu obavu nemusíš mať ! Stačí keď si prejdeš moju fotogaleriu a zistíš ,že aktívne poľujem . Nemám pocit ,že by som sa hádal .Ak však považuješ za hadku vyjadrenie svojho názoru ,ktorý môže byť odlišný od iných poľovníkov .Ok hádam sa . Čo sa týka údivu kde beriem čas na toľko vypisovania . Nuž Pc mám doma stolový ,tiež mám laptop a hlavne výkonný mobil v ktorom mám tiež internet . Veľmi často píšem na lovu zdar ,facebook mnoho špecializovaných fotoserverov a mnoho iných for či blogov .Často píšem i z iných krajín nie len zo Slovenska . Ak by Ti to bolo málo okrem poľovačky som i rybár , hubár ,bylinkár,stráž prírody, sokoliar tiež mám rád jazdu na koni starám sa sám o rodinný dom ,varím ,periem ,žehlím ,starám sa o záhradu ,a samozrejme i pracujem :-D taktiež mnoho iných činností ,ktoré keby som chcel popísať musel by som písať hodiny . Je to spôsobené mojou hyperaktivitou :-DDD Dokážem vykonávať viacero činností naraz . Sú však ľudia na ktorých je veľa aj jedna to je fakt .

lubenko, 31.7.2011 o 10:38

konečne

spravca-diskusie, 31.7.2011 o 10:34

osamelyvlk: preco ich napr. nenavediete na odkaz vlastnej temy a tym sa vase prispevky nebudu objavovat vsade dakujem

Osamelyvlk, 31.7.2011 o 10:29

A to mám zakázané reagovať na otázky v iných témach?

spravca-diskusie, 31.7.2011 o 10:24

osamelyvlk: zalozili ste si temu preco to rozvadzate aj do ostatnych tem?

Osamelyvlk, 31.7.2011 o 10:16

Príspevok bol administrátorom (spravca-diskusie) označený za nevhodný.

rastob, 31.7.2011 o 9:32

Osamelyvlk, 31.7.2011 o 8:58

Osamelyvlk, 31.7.2011 o 8:05

dede, 31.7.2011 o 7:34

Rasťo B - prečítaj si tému ,, Je hnačkovanie zveri zanedbateľné,, ktorú vytvoril p.Begala alias osamelý vlk, tam sa dočítaš všetko.

rastob, 30.7.2011 o 22:46

Podľa počtu príspevku poniektorých hádačov typu Edu sa divím, či vôbec chodíte do revíru, alebo čo vlastne robíte, keď máte na to toľko času vypisovať a reagovať na všetko, čo sa o vás napíše. Edu, neonikám si, len som sa o tomto bavil s pár ľuďmi, čo sem chodia, ale kľudne to ber že hovorím čiste za seba. V jednom s tebou súhlasím: navádzať na nezakrmovanie a lov mimo dobu lovu je nehoráznosť. Ale keď budeš reagovať urážaním toho druhého, klesneš na tú istú úroveň, ako ten, proti komu brojíš. Odkaz pre admina: kultúra prejavu pramení z výchovy, ako sa kto správa doma, správa sa aj na LOVUZDAR, bohužiaľ. Za kultúru prejavu národa slovenského bojoval už kolega poľovník Ľudovít Štúr, no sám vidíte, ako na tom sme :) Ešte jedna vec by ma zaujímala, Osamelý vlk,ste členom nejakého PZ a aký majú tam názor na vaše teórie, hlavne o zakrmovaní, u nás totiž keď nekŕmite, tak vám hrozí odobratie povolenky, ale takého u nás nemáme. Len dúfam, že tiež v zime pomáhate zveri a zakrmujete, napriek vášmu názoru o tom. Vo väčšine revírov na Slovensku by ste mali s týmto veľké problémy hraničiace so stratou členstva, preto som zvedavý, čo na to vaši kolegovia z vášho PZ. Kľudne mi odpíšte aj do pošty, ak sa vám bude chcieť, nech nezaťažujeme diskusiu. V pošte vám potom vysvetlím, prečo vaše niektoré názory hlave na pomoc zveri v zime považujem za scestné. tam si môžeme argumentovať :)

engie, 29.7.2011 o 19:12

Tak to radšej mažte lebo ja som zvedavá čo sa skrýva za tým neviditeľným a nemôžem si to prečítať. Admin mohol by si mi poslať čarovné heslo, aby som mohla vidieť aj neviditeľné, čo ty na to?

goret, 29.7.2011 o 17:23

Správca diskusie nič nemaže, iba nezviditeľňuje a tak môže svoj lapsus hravo napraviť. Správcom správcu diskusie je Admin. Lovu zdar, správcom a adminovi 3 zdary :) :) :)

Edu, 29.7.2011 o 17:10

engie :-DDD správca diskusie neber to zase tak vážne veď tam bol smajlík :-D

engie, 29.7.2011 o 15:51

Ste mimo témy. Žiadam o funkciu správca správcu diskusie, aby tu bol konečne poriadok a disciplína! Zastavím osočovanie a nadávanie.

premvadasz, 29.7.2011 o 15:22

Edu aj spravca diskusie by mal mat spravcu, ked odboci od temy v tom pripade zakroci spravca spravcu dispusie a vymaze komentar:D

spravca-diskusie, 29.7.2011 o 15:12

Edu...tema znie: Ako ukončiť vzájomné spory na stránke? Čo spraviť aby ste sa navzájom prestali osočovať a nadávať jeden na druhého? atd. co je na tom zle ked sa tu snazim vysvetlit ako sa to da spravit?

Edu, 29.7.2011 o 15:02

:-DDD neodbočujte od témy :-DDD

spravca-diskusie, 29.7.2011 o 14:59

no som tu 24h denne a ked nepojdem na obed tak 25...

premvadasz, 29.7.2011 o 14:49

jasne pohoda ale prekvapilo ma ako rychlo si reagoval:D

spravca-diskusie, 29.7.2011 o 14:42

no len aby sa vedelo ze sa to da clovek sa niekedy moze unahlit a nechcem nikoho nepravom odpisat...

premvadasz, 29.7.2011 o 14:39

spravca-diskusie dakujem ale urcite by som to rozdychal aj keby si to tam nevratil:D

spravca-diskusie, 29.7.2011 o 14:32

premvadasz...cakal som ze sa ozves a pre taketo pripady sa to da napravit...mas ho tam spat

premvadasz, 29.7.2011 o 14:29

spravca-diskuse osobne si myslin ze mojim komentarom som nikoho neurazil ani neosocoval nebol to moj zamer a ked ano tak edu a jozi prepacte i ked neviem ci mali cas to precitat si v strehu :D

Edu, 29.7.2011 o 14:24

Vždy je dôležité rozpoznať dobro od zla kto to nedokáže je na tom veľmi zle . Niekedy sa treba za pravdu postaviť aby sa tisíckrát opakovaná lož nestala pravdou . Luďom ,ktorí chcú robiť zlo sa to určite nebude páčiť to je fakt . Výmena názorov ešte nikdy nikoho nezabila . Keď niekoho urazím viem sa i ospravedlniť nemám s tým najmenší problém .

spravca-diskusie, 29.7.2011 o 14:23

tomu sa budeme snazit zabranit uz ziadne urazky osocovanie ponizovanie atd. napr. tak ako som to spravil tebe "premvadasz"...dakujem za pochopenie

premvadasz, 29.7.2011 o 14:14

Edu to sa uz nevrati nemusis sa obavat ale zistil som dlouhodobim skoumanin ze ty a jozi ste si vlastne podobny on toci okolo zrkadiel a prikrmovania a ty okolo komancov a stb-kov. ale neboj hadat sa tu este urcite budene vsak jozi tu zostava :D

Edu, 29.7.2011 o 13:55

premvadasz kto chce veriť predsudkom je to len jeho vec . Nikomu nebránim . Ano keď sa raz stretneme osobne určite bude zase zmena názoru . Tento rok to už asi nestihneme . A dlhodobé plánovanie na to som ja nikdy nebol . Tak sa tu majte krásne a nehádajte sa :-D Svorne držte pokope neoporujte jeden druhému . Len pozor aby ste nedopadli takto odkaz

premvadasz, 29.7.2011 o 13:21

Edu si myslim ze tie diskusie s jozim tu az tak nikomu nevadili o nom si uz davno vytvoril kazdy svoj nazor a bere ho s rezervou. Ale za posledny tyzdem urcite vela ludi na teba znenilo nazor medzi nimi som aj ja sice sme sa v zivote nestretli.Mozno sa to zmeni ked sa raz niekde stretneme a pokecame si.

Edu, 29.7.2011 o 12:53

Je ťažké sa s niekým nehádať ak plodí lož ako jozibaci . Vlastne sú iba dve možnosti buď nechať jozihobaciho aby prezentoval porušovanie zákonov a nabádal na nič nerobenie v neprospech zveri ,alebo sa tzv . hádať a vyargumentovať pravdu aby si mladý poľovníci nemysleli že trávime zver a úmyselne jej ubližujeme . Zostať ticho je vždy výhodnejšie to je fakt . Ja to však nemám v povahe preto sa vždy postavím za svoj názor a snažím sa ho i vyargumentovať vecne prečo si to či ono myslím . To ,že mi to ubližuje a niektorí ľudia ma za to nenávidia mi je jedno . O takých priateľov nestojím ! Ľudia čo pochopia kde je pravda tých si vážim . Ja stojím na strane odborníkov na poľovníctvo z celeho Slovenska ,Česka ako i odborníkov z celej EU . Jozi stojí iba sám bez akejkoľvek argumentacie . Preto si ľudia musia vymienať názor ,lebo sú ľudia . Kto výmene názorov hovorí hadanie sa netuším ako inak sa dajú prezentovať rozdielne pohľady na istú vec . Tu už potom zostáva jedine pokrytectvo a to dúfam nechceme ako prioritu stránky ?

goret, 29.7.2011 o 9:50

mimo tému: Osamelyvlk, pochopil som, že si pravdepodobne nevieš alebo nechceš založiť vlastnú diskusnú tému, ale nechápem prečo si ani nečítaš poštu. Všimni si, že v pravom stĺpci pod tvojím profilom sú 3 rubriky týkajúce sa pošty, prvá slúži na odoslanie pošty, druhá na čítanie došlej pošty, tretia je archív odoslanej pošty. Pri tej druhej by ti mal blikať oznam (nová pošta).

bracho, 29.7.2011 o 9:11

tiez si myslim ze autor temy by nedopustil aby sa mu tema zvrtla celkom inym smerom...

Jelsovec, 29.7.2011 o 9:00

...a presne pre takéto prípady oceňujem adminovu iniciatívu, aby si diskusiu moderoval autor sám...

zobrazené 1-40 z 396 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie