dnes je piatok,  18. máj 2012,  meniny má Viola,  počet dní do splnu: ,  dnes východ slnka: 05:05,  dnes západ slnka: 20:20

Vytvorme spoločne vlastné pravidlá pre pridávanie fotiek! - diskusia

autor: admin
pridané: 20.7.2007 9:06
Ako ste si určite všimli, nie všetky fotky čo sú sem pridávané, sem patria. Alebo sú v iných kategóriách a podobne. Skúsme na tomto mieste vytvoriť nejaké pravidlá, ktorými sa budeme všetci pri pridávaní fotiek riadiť.
Napr.:
1 - zo série fotografií vybrať jednu najlepšiu
2 - vhodne vybrať kategóriu
3 - pridávať fotografie len s poľovníckou tématikou a našej prírody
4 - nepridávať rodinné fotografie, domácich zvierat (samozrejme okrem poľovných psov), domáce kvety, ...
5 - pridávať iba svoje vlastné fotografie

pridajte prosím vaše názory čo by sme mohli zaradiť ako pravidlá pre pridávanie fotiek
počet zobrazení: 6 240
počet hlasov: 4
okruh tém: LovuZdar.sk

komentáre

zobrazené 1-40 z 628 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
admin, 3.4.2012 o 22:56

MatkaLC ďakujem za pripomenutie. Áno poriešim. Ďakujem.

Blaser300VM, 3.4.2012 o 21:04

Z ineho dovodu a s inym zamerom.

MatkaLC, 3.4.2012 o 20:42

No nekecaj že ty to nevyužívaš :-)))

Blaser300VM, 3.4.2012 o 20:14

Najlepsie by bolo zrusit tu hlupost, aj tak si to odporucate len medzi sebou navzajom a vypovednu hodnotu to ma nulovu.

MatkaLC, 3.4.2012 o 18:07

Admin, skús niečo spraviť s odporúčanými fotografiami, aby sa nestávalo, že z troch odporúčaných fotiek boli napr. dve rovnaké.

dede, 2.4.2012 o 11:31

ADMIN alebo SPRÁVCA Fota - táto fotka je OK ? odkaz

Edu, 1.4.2012 o 18:15

Mňa tiež i dievčatá :-D

LeTuCeR, 1.4.2012 o 18:14

:) To ma teší ! :o))

Edu, 1.4.2012 o 13:48

djpepino125 ja sa vždy len slušne zabávam . Velmi slušne .

LeTuCeR, 31.3.2012 o 19:21

Edu: mal si pridať video pod názvom predčastná Ruja 2012 :D ale samozrejme že slušné (to by ti {asi} skôr prešlo) :) :o))))

Hronec, 31.3.2012 o 16:45

Admin zas niečo blbne.O 16:30 mala-wendy007 4 fotografie z dátumom pridania-31.3.2012.

Edu, 9.3.2012 o 14:03

ano postupne a na striekačku

premvadasz, 9.3.2012 o 13:35

Edu len neviem ako sa dalsich 254 ludi do tej vane natlaci??? asi iba na striedacku:)

Edu, 9.3.2012 o 13:34

HUMMER to ja som ich tam mal maximálne 100 v tej vani tiež zmili samé . Minule sa ukázalo že tri naraz sú maximum vo vírivke .

Edu, 9.3.2012 o 13:31

Ok operák upovedomím admina .

Edu, 9.3.2012 o 13:31

premvadasz škoda ,že som nemohol publikovať fotky z tohoto stretnutia . Dievčatá skonštatovali ,že to malo niečo do seba . Vybral som naozaj jednu z 800 najslušnejších fotiek ale bola zmazaná škoda . Je to zaujímavý dokument ako dokáže poľovníctvo spájať. Osveta je naozaj dôležitá .

premvadasz, 9.3.2012 o 13:27

Edu to sa ti hlasia zaujemcovia na dalsie "stretko" :)

HUMMER, 9.3.2012 o 13:08

Ja som tam raz mal číslo 65544 ..:D ale potom to zmizlo samé..:)

operak, 9.3.2012 o 13:05

Edu mne sa to tiež pár krát stalo.Napíš Dodovi on to vie opraviť

Edu, 9.3.2012 o 12:52

nejake sprostosti to píše odkaz

levo, 9.3.2012 o 11:38

Myslím, že dosť často sú tu dotazy na čistenie a preparáciu trofejí, kožušín a podobne - takáto foto kategória by sa tu ujala keď skúsenejši by poradili a odovzdali svoje skúsenosti. Tak by sa aj stalo že v kategorii trofeje by sa neobjavovali hlavy v kotloch a podobne výjavy za súhlasu admina. Ta kategoria úhyny je otrasná.

Edu, 9.3.2012 o 10:31

Aj mne dnes správca zmazal fotku v kategorii stretká . Stretol som sa s troma poľovníčkami akurát som išiel mená a telefonne čísla pridávať a zrazu bum fotka bola zmazaná . Ešte som aj prostredie do zelena vybral tak neviem prečo bola táto fotka s hlbokým príbehom zmazaná ? odkaz to som vybral z tých 800 foto naozaj tú najslušnejšiu :-(

Ondrik, 9.3.2012 o 9:59

Navrhujem zrušiť kategóriu úhynov. Síce už raz bola zrušená ale pre veľký tlak niektorých ľudí sa vrátila späť. Podľa mňa je zbytočná a kto chodí na lovuzdar.sk len kvôli tým zdochlinám nech sa zamestná v kafilérii.

Ondrik, 9.3.2012 o 9:54

aj táto fotka je super, nechápem prečo nemá viac hlasov! odkaz

Ondrik, 9.3.2012 o 9:52

Neobmedzovať počet pridaných fotiek od autora, ale poriadne kontrolovať a mazať všetko čo sem nepatrí. :odkaz odkaz atď. Teraz som napísal pár štipľavých komentárov pod niektoré fotky úhynov a ako pozerám ta fotky zmizli, asi si autori uvedomili, že skutočne tie fotky tu nemajú čo robiť:) Alebo ich vymazal správca foto to je tiež jedna z možností.

goret, 9.3.2012 o 9:50

Blaser, ak máš nejaké snežienky, tak daj a ak máš viac, tak to nejako v nasledujúcich dňoch prestriedaj s psími. Ja som dal včera a ty si ich prehliadol.

soson, 9.3.2012 o 9:48

BLASER ja som začal seriu vtakov . Fotky čo som mal som vymazal z dôvodu že každého k@k@ta tu admin so spravcom nechavaju realizovat sa. Pridal som fotku NOŽYK PRY STENE, ktorý mi bol vymazaný. Správca foto mi napísal --- Fotografia som tu nechal len preto lebo som cítil z nej určitú pedagogickú myšlienku.Je čas sa s ňou rozlúčiť nakoľko sa minula cieľovej skupine.Nožík je jasne hubársky nemôžem ho ponechať v kategórii \\\\\\\"zbrane\\\\\\\" Ďakujem za pochopenie --- So všetkým čo napísal súhlasím, akurát mu nedobilo že cielova skupina je hlavne on s adminom. Nie kvôli gramatike ale obsahu a kvalite fotky. Za normálnu fotku tu 2 pajaci kydaju špinu a za všelijaky brak tu dostaneš hlasy a uznanie.:-)))

dede, 9.3.2012 o 9:44

admin, 22.2.2012 o 20:34 Myšlienka dobrá, len niekto má napr. i 500 kvalitných fotiek o ktoré by tým pádom stránka prišla. ADMIN -reagujem na tento Tvoj príspevok. Je obohatením ,,serie Top 500 ,, ako píše Blaser, keď užívateľ má 329 ks fotiek a min. 100 ks fotiek sú fotky psa ? Čo v tomto prípade je tým obohatením stránky ?

Blaser300VM, 9.3.2012 o 9:44

Takze len aby som to spravne pochopil, ked dam striedavo fotky z dvoch foteni, tak sa to za seriu nepovazuje. Bude sa mi toto pravidlo celkom hodit v buducich dnoch. Mam niekolko sto fotiek mojich psov. A nejake este snad urobim, rad sa s nimi podelim.

admin, 9.3.2012 o 9:39

Blaser300VM - séria v prvom ponímaní bola (pri vzniku pravidiel) chápaná ako jedno fotenie. Niekto šiel fotiť, nafotil 20 fotiek toho istého objektu za pár minút a všetky pridal. Význam fotografií LovuZdar.sk nie je úložisko vašich všetkých nafotených fotiek, ale výber toho najlepšieho, čo chcete prezentovať, s čím sa chcete pochváliť a podeliť o zážitky s ostatnými.

admin, 9.3.2012 o 9:36

HUMMER - presne tak ako píše MatkaLC.

Blaser300VM, 9.3.2012 o 9:21

Ja by som sa chcel spytat admina co je seria. Je to viac ako 100 fotiek rovnakeho psa, alebo sa este neda hovorit o serii? Od dnes pridavam jedno foto mojho psa denne. Mam dvoch. O neumernom pocte fotiek zhodov ani nepisem. Vcera bolo z 15 fotiek na prvej strane 13 zhodov a jeden pes so zatocenym chvostom, nie je to podobne chore ako fotit stale jedneho psa a obtazovat tu ostatnych?

MatkaLC, 24.2.2012 o 20:04

Polož si najskôr otázku, kým by mala byť kontrolovaná, určite admin a ani správca foto tu nesedia celý deň. Toto jediné sa praktizuje u videách ktorých je pridávaných oveľa menej. Takto keby tu admin nebol, by nešli žiadne nové fotky až potom naraz nával...Bolo by to kontraproduktívne.

HUMMER, 24.2.2012 o 19:13

Ja si osobne myslím že obmedzenie na 100 je hlúposť. Ale navrhujem... Čo keby sa zaviedlo niečo také že keď niekto pridá fotku tak sa nezobrazí hneď po pridaní ale až po tom čo bude skontrolovaná a ak bude vyhovovať pravidlám tak bude pridaná a ak nie tak nebude pridaná. Admin dá sa niečo také spraviť? Bolo by to dobré riešenie..?

Edu, 24.2.2012 o 13:35

gabrielSO tento názor som tiež písal . Stotožňujem sa . Väčšina si však zdochliny priam žiadala :-D Nemám problém rešpektovať väčšinu.

gabrielSO, 24.2.2012 o 13:02

Kategorie zdochliny ináč sa to nedá nazvať a stopy tu nemajú čo hľadať,je to kvanta fotiek ktoré zasierajú tuto stránku ale pár deťom to vyhovuje.Zdochlina na fotke pokiaľ je trofejnou zverou sa po úprave dá pridať medzi trofeje ak není trofejnou načo sú tu fotky holej zveri v hnilobnom rozklade to absolútne nechápem a verím že aj väčšina ľudí,taktiež stopy duplicitne väčšina nerozoznateľné.

Edu, 24.2.2012 o 12:47

kaso79 ďakujem za názor i podporu . Každopádne tu nejde o mňa .Nechcem mať žiadne nadprávo oproti ostatným členom . Nerozplačem sa ani nebudem vulgárne nadávať členom navrhujúcim zmenu ani adminovi a tobôž nie správcovi foto Ak bude limit 100 foto nemám s tým naj problém . Zamýšlam sa či toto opatrenie bude mať plus či mínus . Ľudia ktorí fotia mobilom prípadne nevenujú sa aktívne foteniu kvótu sto foto tak či tak neprekročia . Návštevníci ktorí kvótu prekročia majú obyčajne lepšie foto a tie majú byť zmazané ,alebo im má byť odopreté právo pridávať fotky ??? Toto už dávno pradávno bolo zavedené na poľovníctvo com . Jeden z dôvodov prečo poľovníctvo com navštevujem veľmi stroho . A ak tak možno iba právnicku poradňu v ktorej ne nepochybne zaujímavá debata . Sústavné tlačenie do admina určitých jednotlivcov čo by sa malo zmeniť ako by sa mala cenzurovať debata cenzurovať fotky ďalšími osobami ako je admin mi neprišla ako dobrý nápad ,ale nejako mi to neprekáža . Jedinú výhradu som mal voči osamelému vlkovi tú som napísal priamo adminovi ,že nie je vhodné aby niekto sústavne nabádal na porušovanie zákona a každý jeho príspevok bol nabádaním na porušovanie zákona o poľovníctve a iných zakonov. To mne osobne prekážalo a zdalo sa mi to dehonestujúce . Osobne si myslím čím menej bude zmien tým bude väčšia spokojnosť . Čím viac bude zmien tým bude počet nespokojných stúpajúci .Či tu budú fotky zhodov alebo si ich záujemcovia pozerať na iných stránkach ,ktorých je naozaj dosť nerieši problém . Toto nie je jediná stránka kde sa takéto zhody dajú pozrieť !!! Preto nepublikovanie týchto fotiek sa nič nevyrieši .Možno iba klesne navštevovanosť stránky . To že tu publikujú zhody nepoľovníci je ich popol na hlave . Ukazujú tým svoju aroganciu a neznalosť zákona . Toľko môj názor .

Ondrik, 24.2.2012 o 11:27

Rušiť kategórie nemá význam. To, že niektorým jedincom v tomto období doslova drbe kvôli zhodom nie je spôsobené fotografiami:) Správca fotografií by si mal nájsť čas a každý deň prezrieť aspoň jednu kategóriu fotografií a očistiť ju od toho čo tam nepatrí! Začať by mal v kategórii úhynov, ktorá už raz bola zrušená ale nakoniec si ju ,,milovníci,, obžratých kostí a ťažko identifikovateľných kadáverov vydobyli späť, čo jednoducho neviem pochopiť, ale nevadí...ja by som tú kategóriu riadne vypucoval, načo sú tam napr. takéto fotky? odkaz ďalej kategória úlovky, tiež treba mazať fotky takéhoto typu odkaz rovnako postupovať aj v ostatných kategóriach, poriadne to prečistiť! Žiadne limity nepomôžu pokial ludia nezačnú trošku rozmýšľať nad tým čo sem vešajú!

soson, 24.2.2012 o 10:26

prave preto som za zrusenie kategorie zhody

gabrielSO, 24.2.2012 o 10:09

Mám doma asi 150 jeleních zhodou asi ich vynesiem vonku na sneh a odfotim pretože to teraz fičí pri hlasovaní a limit si navýšim kedy chcem,rýchle riešenie ale veľmi zle.

zobrazené 1-40 z 628 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie