dnes je piatok,  18. máj 2012,  meniny má Viola,  počet dní do splnu: ,  dnes východ slnka: 05:05,  dnes západ slnka: 20:20

Pomôžte! - diskusia

autor: Vlado2406
pridané: 27.6.2007 8:20
Včera som mal dosť dlhú debatu s "adminom" na tému ako pomôcť tejto stránke napredovať,čo by sa mohlo ešte doplniť,aby bola lepšia,spolu sme prišli na pár nápadov,či už ide o nejakú ďalšiu spoluprácu s inými subjektami,ktoré majú niečo spoločné s poľovníctvom a aj iné nápady...Chcem touto cestou poprosiť aj vás,návštevníkov stránky,napíšte svoje postrehy,poznámky,čo by ste uvítali na tejto stránke,čo vám tu chýba alebo by mohlo byť inak,aby stránka lovuzdar napredovala a nestagnovala,aby bola skutočne o poľovníctve.Veď je to aj naša stránka a máme teraz možnosť ju vylepšiť...
počet zobrazení: 323
počet hlasov: 0
okruh tém: LovuZdar.sk

komentáre

gamo, 4.8.2007 o 7:27

Ako napísal medko:
"Ja by som privítal viac informácii celkove o polovníctve pre mládež a adeptov na polovníctvo, ako sa majú správať v prírode a tak. "Súhlasím s ním,tiež s dudrosom a ešte by to tu chcelo fakt aspoň zopár videií+vylepšovat to, čo je, aj keď je to tu super ;)

RICI, 25.7.2007 o 19:16

suhlasim s dudrosom

dudros, 25.7.2007 o 19:07

zdar ja bi som privital ako uz je tu spomenute viac info o streleckych,kynologickych a vseobecne o akciach ktore suvisia s polovnictvom.Nejake recenzie na zbrane,optiku doplnky a pod.viem ze na vebe je toho dost ale nie kazdy ma cas sediet pri compe hodiny takto bi to bolo zastresene tu tiez spolupraca z SPZ bi bola fajn bolo bi info s prvej ruky,dobri napad je aj rady pre stavby posedov,krmelcov to bi privitali viaceri,propagovat pracu s mladezov koniec koncov su to nasi nasledovnici trba ich spravne vychovat.Inak si mislim ze je to vpohode nic neni dokonale ale da sa to vylepsit.

admin, 24.7.2007 o 8:26

roberto - mám už nejaké ďalšie videá ktoré mi užívatelia poslali, postupne ich budem pridávať

roberto, 22.7.2007 o 23:58

myslím si, že pomer foto : video - 2710:2 je dosť na ... prosím robte s tým niečo

milank, 21.7.2007 o 22:19

Zdravím Ťa admin.za ten mesiac tu bolo napísaných pár dobrých nápadov.čo si z ních vybral?budeš niektoré realizovať?čo pre nás chystáš nové?

Soldier, 2.7.2007 o 15:11

Legislatíva je dobrý nápad, ale pomohli by aj informácie o rôznych podujatiach ako výstavy psov a ich skúšky, strelecké podujatia. Prijal by som aj niejaké informácie ohladom poľovníckych skúšok.

MAX2, 2.7.2007 o 10:43

Myslím, že by bolo dobré zverejňovať a podeliť sa aj s dobrými nápadmi pri budovaní poľovníckych zariadení. Mám na mysli účelnosť, dostupnosť, jednoduchosť, ale aj estetickú stránku, lebo táto povedzme si úprimne dosť pokulháva a pri ich budovaní často používame "čo dom dal". Myslím, že používanie starých bytových jadier a pod. na posedy jednoducho prírode "nesedí " a verejnosť nás v danom smere hodnotí negatívne.

milank, 29.6.2007 o 22:20

aj tá legislatíva,mapy a všetko čo spomínate by bolo super,ale ešte mi tu chýba história nášho poľovníctva.

milank, 29.6.2007 o 18:14

ja by som uvítal novú rubriku Viete,že...,každý by mohol do nej písať novinky zo sveta poľovníctva.napr.viete,že nový svetový rekord muflóna bol strelený v ČR slovenským poľovníkom atď.,alebo Viete,že ...prvý zlatý jeleň bol v SR strelený tam a tam?

stiffler, 28.6.2007 o 22:02

videa ja posle na buduci tyzden ked budem mat uz konecne cas a hodilo by sa viacej reklaam na tuto stranku + nejeku spolupracu s mediami ako sa to uz pomaly zacina + spolupracu s SPZ.

kocho82, 28.6.2007 o 16:02

zdar a este by som navrhol informacie kde akedy a ako sa konaju polovnicke dni vv roznych kutoch slovenska ako aj info od ludi na tejto stranke!!!

medko, 27.6.2007 o 22:01

Ja by som privítal viac informácii celkove o polovníctve pre mládež a adeptov na polovníctvo, ako sa majú správať v prírode a tak.

kocho82, 27.6.2007 o 19:55

no moze bit aj tie videa aj legislativa aj tie tricka by mohly pomoct !!!!mal by som napad nejake mapy alebo nieco napr.kazdy sme s ineho regionu a ked niekto ma moznost a ma mapu svojeho reviru alebo oblasti kde sa zdrziava tak takymto sposobom o svojej lokalite dat vediet sme maly stat a aj tak sa nepozname poriadne co vy nato!!!a trochu drzat aj spolu nie sa len hadat a davat nehodnotne znamky to by nas mohlo trochu ucelit a pomoct tejto stranke dakujem!!

ricardo8, 27.6.2007 o 17:49

Zdar!No ja si myslim ze ta polovnicka legislativa je dobry napad!

Vlado2406, 27.6.2007 o 13:09

A čo by ste povedali na prehľad poľovníckej legislatívy...najskôr len zoznam najdôležitejších a potom by sa postupne dopĺňal,hmm???