Ako napísal medko:
"Ja by som privítal viac informácii celkove o polovníctve pre mládež a adeptov na polovníctvo, ako sa majú správať v prírode a tak. "Súhlasím s ním,tiež s dudrosom a ešte by to tu chcelo fakt aspoň zopár videií+vylepšovat to, čo je, aj keď je to tu super ;)
suhlasim s dudrosom
zdar ja bi som privital ako uz je tu spomenute viac info o streleckych,kynologickych a vseobecne o akciach ktore suvisia s polovnictvom.Nejake recenzie na zbrane,optiku doplnky a pod.viem ze na vebe je toho dost ale nie kazdy ma cas sediet pri compe hodiny takto bi to bolo zastresene tu tiez spolupraca z SPZ bi bola fajn bolo bi info s prvej ruky,dobri napad je aj rady pre stavby posedov,krmelcov to bi privitali viaceri,propagovat pracu s mladezov koniec koncov su to nasi nasledovnici trba ich spravne vychovat.Inak si mislim ze je to vpohode nic neni dokonale ale da sa to vylepsit.
roberto - mám už nejaké ďalšie videá ktoré mi užívatelia poslali, postupne ich budem pridávať
myslím si, že pomer foto : video - 2710:2 je dosť na ... prosím robte s tým niečo
Zdravím Ťa admin.za ten mesiac tu bolo napísaných pár dobrých nápadov.čo si z ních vybral?budeš niektoré realizovať?čo pre nás chystáš nové?
Legislatíva je dobrý nápad, ale pomohli by aj informácie o rôznych podujatiach ako výstavy psov a ich skúšky, strelecké podujatia. Prijal by som aj niejaké informácie ohladom poľovníckych skúšok.
Myslím, že by bolo dobré zverejňovať a podeliť sa aj s dobrými nápadmi pri budovaní poľovníckych zariadení. Mám na mysli účelnosť, dostupnosť, jednoduchosť, ale aj estetickú stránku, lebo táto povedzme si úprimne dosť pokulháva a pri ich budovaní často používame "čo dom dal". Myslím, že používanie starých bytových jadier a pod. na posedy jednoducho prírode "nesedí " a verejnosť nás v danom smere hodnotí negatívne.
aj tá legislatíva,mapy a všetko čo spomínate by bolo super,ale ešte mi tu chýba história nášho poľovníctva.
ja by som uvítal novú rubriku Viete,že...,každý by mohol do nej písať novinky zo sveta poľovníctva.napr.viete,že nový svetový rekord muflóna bol strelený v ČR slovenským poľovníkom atď.,alebo Viete,že ...prvý zlatý jeleň bol v SR strelený tam a tam?
videa ja posle na buduci tyzden ked budem mat uz konecne cas a hodilo by sa viacej reklaam na tuto stranku + nejeku spolupracu s mediami ako sa to uz pomaly zacina + spolupracu s SPZ.
zdar a este by som navrhol informacie kde akedy a ako sa konaju polovnicke dni vv roznych kutoch slovenska ako aj info od ludi na tejto stranke!!!
Ja by som privítal viac informácii celkove o polovníctve pre mládež a adeptov na polovníctvo, ako sa majú správať v prírode a tak.
no moze bit aj tie videa aj legislativa aj tie tricka by mohly pomoct !!!!mal by som napad nejake mapy alebo nieco napr.kazdy sme s ineho regionu a ked niekto ma moznost a ma mapu svojeho reviru alebo oblasti kde sa zdrziava tak takymto sposobom o svojej lokalite dat vediet sme maly stat a aj tak sa nepozname poriadne co vy nato!!!a trochu drzat aj spolu nie sa len hadat a davat nehodnotne znamky to by nas mohlo trochu ucelit a pomoct tejto stranke dakujem!!
Zdar!No ja si myslim ze ta polovnicka legislativa je dobry napad!
A čo by ste povedali na prehľad poľovníckej legislatívy...najskôr len zoznam najdôležitejších a potom by sa postupne dopĺňal,hmm???